Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Roszponkę opłucz i lekko osusz. Włóż do miski. Następnie Ser feta pokrój w grubą kostkę, dodaj do sałaty. Pomidorki cherry pokrój w połówki. Dodaj. Winogrona także pokrój na pół i dorzuć do reszty. Cebulę pokrój w cienkie piórka. Wrzuć do miski.
Ocet, oliwę i miód wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Słonecznik upraż na suchej patelni przez kilka sekund.
Sos balsamico wlej do sałatki. Wymieszaj.
Sałatkę posyp słonecznikiem.