Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pół szklanki wody zagotować, dodać ocet, sól, cukier i pieprz do smaku.
Gorącym płynem zalać pokrojoną w kostkę cebulę.
Fasolkę najlepiej zamoczyć poprzedniego dnia, następnie ugotować.
Ugotować ziemniaki, pokroić w dość dużą kostkę.
Fasolę, ziemniaki i cebulę połączyć z majonezem, dodać natkę pietruszki i szczypiorek, wszystko wymieszać przyprawić do smaku solą pieprzem i cukrem.