Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Majonez Delikatny WINIARY połącz z musztardą i olejem.
Ziemniaki obierz, pokrój w cząstki, wrzuć do wrzącej, osolonej wody. Gotuj 10-15 minut, odsącz i ostudź.
Szparagi obierz, gotuj w osolonej wodzie 10-15 minut (poza sezonem użyj szparagów konserwowych).
Osącz, ostudź i pokrój w 3 cm kawałki.
Pomidory sparz, obierz ze skórki, pokrój w ósemki.
Sałatę oczyść, porwij na mniejsze części.
Delikatnie połącz ze sobą wszystkie składniki sałatki.
Ser feta pokrój w kostkę i ułóż na wierzchu sałatki.
Sałatkę podawaj polaną sosem musztardowym.