Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety opłukać, pokroić na małe kawałki.
Dusić z połową masełka przez 5 minut.
Ugotować ryż na sypko i odcedź.
Wymieszać go z przecierem pomidorowym, doprawić pieprzem i solą, dodać rybę i pozostałe masło, a także wywar warzywny (1 kosta rozpuszczona w ok. 200 ml wody).
Dusić około 10 minut i podaj.