Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Plastry schabu pokroić na małe kawałki. Oprószyć solą i pieprzem. Mięso smażyć wraz z pokrojoną cebulką.
Papryki pokroić.
Pod koniec smażenia wlać bulin i wsypać curry. Wymieszać i dusić na małym ogniu około 3 minuty.
Papryki i imbir dodać do mięsa, wlać śmietanę, wymieszać.
Dusić, aż sos się zredukuje.