Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pokrój schab w małe kotleciki. Rozbij je i oprósz solą i pieprzem.
Rozgrzej na patelni 3 łyżki oleju. Obsmażaj kotleciki na patelni, aż płyn odparuje.
Sos rozmieszaj z 300 ml zimnej wody, wlej na patelnię, duś ok. 5 minut, dodaj śmietankę.
Na koniec smażenia możesz dodać 50 g żółtego startego sera.