Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotuj galaretki, jedną rozpuść w 0,5 szkl wody z Żelatyną, a drugą w 300 ml wody.
Ser utrzyj z cukrem pudrem.
Śmietanę i pianę z białek ubij oddzielnie.
Ser delikatnie połącz z galaretką i żelatyną, śmietaną i białkiem.
Małe foremki silikonowe wyłóż pokruszonymi herbatnikami i nałóż porcję masy serowej.
Pozostaw do zastygnięcia i następnie zalej gęstniejącą galaretką.
Wstaw do lodówki do schłodzenia na około 2 godziny.