Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Biszkopty rozdrobnij w malakserze.
Masło stop i jeszcze ciepłe zmiksuj z biszkoptami, włóż na dno słoiczków i ugnieć łyżeczką.
Wstaw do lodówki do schłodzenia.
Galaretkę truskawkową rozpuść w 250 ml wrzącej wody, dodaj cukier, wrzuć do niej owoce, wymieszaj.
Odstaw do ostudzenia.
Galaretkę brzoskwiniową namocz w mleku, a następnie powoli podgrzewaj na małym ogniu do rozpuszczenia, od czasu do czasu mieszając.
Twarożek połącz z cukrem pudrem.
Śmietankę ubij na sztywno i połącz z serkiem i letnią galaretką brzoskwiniową. Wyłóż na biszkoptowe spody.
Schłodź.
Na masie twarogowej rozłóż porcje gęstniejącej galaretki z owocami.