Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ser mielimy. Żółtka ucieramy z cukrem i CUKREM WANILIOWYM WINIARY. Następnie dodajemy olej, po łyżce sera. BUDYNIE WINIARY rozprowadzamy w mleku i wlewamy do sera. Następnie dodajemy sok i skórkę z cytryny. Na końcu dodajemy pianę z białek.
Do natłuszczonej formy wlewamy masę serową. Pieczemy 60 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
Po upieczeniu i ostudzeniu posypujemy cukrem pudrem.