Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Makaron soba ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
W międzyczasie: umyj, obierz i pokrój marchewki w słupki. Umyj i pokrój dymki. Imbir obierz i pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce.
Sos: Rozpuść bulion warzywny WINIARY we wrzącej wodzie i wymieszaj z olejem sezamowym, ziarnami sezamu i papryczką chili do smaku, aby uzyskać dressing.
Wszystkie składniki umieść w szklance lub pojemniku na lunch. Zacznij od dressingu, następnie wyłóż makaron i warzywa. Kolendrę umyj, oderwij listki od łodyżek i dodaj listki do szklanki.