Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety śledziowe umyj, zalej zimną wodą, pozostaw na 1 godzinę, odsącz, podziel na mniejsze cząstki, rozłóż na półmisku.
Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę, połącz z musztardą i olejem, rozłóż na filetach.
Jajka obierz i pokrój w drobną kostkę.
Majonez wymieszaj ze śmietaną i natką pietruszki. Przykryć równomiernie śledzie. Calość posyp jajkami.
Joanna