Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Śledzie moczyć kilka godzin w wodzie.
Połączyć koncentrat barszczu Winiary, wodę, ocet i olej.
Śledzie przekładać w słoiku cebulą liśćmi laurowymi i zielem angielskim.
Gdy śledzie będą już ułożone, zalać je buraczaną marynatą i odstawić do lodówki na minimum godzinę.
Podawać ze świeżym awokado i cebulą.<br/>Smacznego!