Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety śledziowe umyj, zalej mlekiem i pozostaw na 2 godziny.
Filety odsącz, przekrój na połowę, ułóż dekoracyjnie na półmisku.
Cebulę posiekaj, ogórek i jajka pokrój w plasterki.
Majonez połącz z natką pietruszki.
Na filetach rozłóż cebulę, plasterki ogórka i jajek.
Na wierzchu rozłóż majonez, całość posyp groszkiem.