Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Śledzie dobrze wypłucz, odsącz i zalej mlekiem na 3 godziny.
Śledzie wyjmij, odsącz i pokrój na kawałki.
Majonez połącz z sokiem z cytryny.
Owoce i warzywa obierz, pokrój w kostkę. Połącz z Majonezem, dopraw cukrem i pieprzem.
Śledzie ułóż na półmisku i polej sosem.
Przykryj folią i wstawić na 2-3 godziny do lodówki.