Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka, cukier i cukier waniliowy ubić mikserem na puszystą masę. Wlewać powoli mleko. Dodać mąkę, proszek do pieczenia i kokos.
Banany pokroić na kawałki. Każdego banana pokroić na 3 części.
Kawałki bananów zanurzać w cieście i przy pomocy dwóch widelców wyciągnąć i smażyć na głębokim oleju do zarumienienia.
Gotowe kawałki posypać cukrem pudrem.