Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Rozmrożone borowiki pokrój w plasterki.
Cebulę obierz, posiekaj i zeszklij na patelni na rozgrzanym maśle, dodaj borowiki i śmietanę, duś ok. 15 minut.
Sos rozprowadź w 300 ml wody i połącz z grzybami.
Zawartość patelni dopraw solą i pieprzem, gotuj razem na wolnym ogniu przez 5 minut.
Kaszę ugotuj, polej sosem i posyp serem.
Podawaj od razu po przygotowaniu.