Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebulę obieramy, a następnie kroimy w piórka.
Z papryki usuwamy nasiona i kroimy ją w kostkę.
Ogórki kroimy w kostkę.
Na patelni na maśle podduszamy cebulę. Doprawiamy maggi, ziarenkami i pieprzem. Kiedy cebula się zeszkli, dodajemy ogórka i paprykę. Całość podduszamy przez około 5 minut. Doprawiamy do smaku.