Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Czerwoną kapustę cienko poszatkować, cebulą czerwoną pokroić w kosteczkę dodać do kapusty.
Marchew obrać i zetrzeć na małych oczkach tarki, dodać do kapusty.
Całość wymieszać, lekko posolić i odstawić na 10 minut, aby kapusta skruszała. Później do surówki dodać 1 łyżeczkę cukru trzcinowego i 1 łyżkę octu balsamicznego.
Wymieszać i odstawić na około 20 minut co parę minut. Następnie przemieszać całość.