Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Liście jarmużu i cykorii umyć, posiekać.
Jarmuż włożyć do wrzącej wody na 3-4 minuty, wyjąć, osączyć.
Jabłko ze skórką bez nasion, ogórki kiszone i obraną marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę drobno pokroić.
Majonez wymieszać ze zmiażdżonym czosnkiem. Wszystkie przygotowane składniki połączyć z majonezem. Doprawić do smaku solą, pieprzem, przyprawą curry i sokiem z cytryny.