Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Makaron ugotuj w posolonej wodzie wg wskazówek na opakowaniu.
Szynkę pokrój w szerokie paski, wysmaż na chrupko, a następnie zdejmij z patelni.
Brokuł podziel na różyczki i blanszuj w posolonej wodzie z dodatkiem cukru, przez 2-3 minuty. Odsącz i ostudź zimną wodą.
Sos serowo-pieczarkowy Italia WINIARY wymieszaj z 200 ml zimnej wody, doprowadź do zagotowania i gotuj 1 minutę. Dodaj serek mascarpone i wymieszaj.
Makaron połącz z brokułem, szynką i sosem serowo-pieczarkowym, wymieszaj.