Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety umyj, zalej wodą i mocz 1 godz. Osusz i skrop sokiem z cytryny.
Śliwki namocz w ciepłej wodzie na 10 minut, odsącz.
Filety śledziowe pokrój wzdłuż, wewnętrzną ich część posmaruj Majonezem.
Śliwki owiń paskami śledzi i nabij na patyczki - po 2 sztuki na jeden patyczek.
Jabłko przekrój na połowę i połóż przekrojoną częścią do spodu.
Patyczki wbij w połówki jabłka.