Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Karkówkę pokrój na kawałki w kształcie kostki (2 cm x 2 cm).
Papryki i cebulę oczyść i pokrój w paski.
Mięso oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU, skrop winem i olejem.
Pozostaw w lodówce na 4-5 godzin.
Wyjmij mięso z lodówki i nabijaj wraz z ulubionymi warzywami na patyczki.
Piecz na rozgrzanym ruszcie przez 20-30 minut, aż mięso będzie gotowe. Podawaj z ketchupem WINIARY i sosem tatarskim.