Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Połącz MAGGI, ZIARENKA SMAKU, olej i musztardę, dodaj paprykę i pieprz wg uznania.
Mięso (łopatkę i boczek) pokrój w grubą kostkę i połącz z marynatą.
Wstaw do lodówki na około 2-3 godziny.
Następnie podsmaż na patelni razem z marynatą przez około 30 minut, w tym czasie oczyść pieczarki.
Mięso nadziewaj na patyki na przemian z pieczarkami.
Piecz na rozgrzanym ruszcie przez około 10-15 minut.