Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Rosół rozpuść w 500 ml wrzątku.
Szparagi oczyść i gotuj w Rosole 12-15 minut, odsącz i ostudź.
Ser pokrój na 8 słupków. W plastry szynki zawijaj po 2 szparagi i słupek sera.
Obtocz w mące, jajku i bułce.
Smaż na rumiano na rozgrzanym oleju.
Podawaj na zimno lub na ciepło z Sosem czosnkowym.