Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotowujemy budyń zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Ciastem francuskim wykładamy formę do tarty.
Na ciasto wylewamy budyń.
Brzoskwinie kroimy w talarki, następnie układamy na tarcie.
Brzegi ciasta zawijamy do środka nakładając je na owoce.
Pieczemy tartę w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 45-50 minut.
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Tężejącą galaretkę wlewamy na tartę.
Odstawiamy do lodówki na minimum 4 godziny. Na koniec dekorujemy miętą.