Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety umyj, zalej zimną wodą, mocz 1 godzinę, odsącz.
Skrop octem lub sokiem z cytryny.
Pokrój w kostkę, połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, a następnie ułóż na środku półmiska.
Cebule obierz, posiekaj i ułóż wokół śledzi.
Następnie ułóż dookoła pokrojone w kostkę grzyby i ogórki.
Całość udekoruj świeżym koperkiem lub natką pietruszki.