Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Galaretki o smaku agrestowym rozpuść w 1 szklance wrzącej wody, a następnie pozostaw do ostudzenia.
Jabłka obierz i zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Połącz z zimną Galaretką o smaku agrestowym i cynamonem.
Galaretkę o smaku pomarańczowym rozpuść w 1 szklance wody i schłodź.
Jajka ubij z cukrem pudrem na parze, a następnie ostudź.
Masło utrzyj.
Do utartego masła dodawaj stopniowo masę jajeczną. Do masy dodaj jabłka z Galaretką o smaku agrestowym.
0,5 szklanki wody zmieszaj z sokiem z cytryny i nasącz w niej biszkopty.
Dno tortownicy wyłóż biszkoptami. Na biszkopty wyłóż masę jabłkową.
Torcik polej Galaretką o smaku pomarańczowym WINIARY.
Wstaw do lodówki do stężenia. Po 3 godzinach chłodzenia ciasto jest gotowe do podania.