Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jedną galaretkę rozpuść w 250 ml wody. Pozostałe dwie w 3 szklankach wody. Galaretki pozostawić do ostygnięcia.
Masło lub margarynę utrzyj z cukrem i żółtkami, następnie dodaj ser i gęstniejącą pierwszą Galaretkę, dokładnie ucierając.
Przełóż do tortownicy, wstaw do lodówki do stężenia.
Morele przekrój na połowę, usuń pestki. Morele połóż na masie serowej i zalej pozostałą galaretką.
Ponownie wstawić do lodówki do stężenia.