Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Dno tortownicy (średnica ok 21 cm) wyłóż biszkoptami.
Truskawki oczyść, ułóż na biszkoptach.
Dwa opakowania galaretki rozpuść w 500 ml gorącej wody, przestudź. Serek homogenizowany połącz z lekko tężejącą galaretką.
Masę przełóż do tortownicy. Wstaw do lodówki na około 30 minut.
Tort podawaj udekorowany truskawkami.