Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wodę zagotuj z tartym chrzanem i koprem włoskim. Przecedź przez sito. Dopraw solą.
Dolej do wody sok z buraków, podgrzej, ale nie zagotuj. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Następnie dodaj Żelatynę WINIARY i dokładnie wymieszaj.
Łososia pokrój w paski, korniszony i seler naciowy w plasterki. Posiekaj grubo szczypiorek.
Przygotuj naczynia na tymbaliki, małe filiżanki lub słoiczki. Do każdego po równo dodaj wszystkich składników i zalej wystudzoną galaretką. Wstaw do lodówki.