Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cukinię i bakłażana pokrój w plastry o długości 1 cm, delikatnie posól i pozostaw na 30 minut.
Następnie plastry cukini wytrzyj i ułóż na rozgrzanym ruszcie, oprósz Przyprawą ZIARENKA SMAKU ziołowe WINIARY i skrop oliwą.
Grilluj na rozgrzanym ruszcie 10-15 minut.
Pieczarki oczyść i wykręć trzonek. Oprósz Przyprawą ZIARENKA SMAKU ziołowe WINIARY. Grilluj na rozgrzanym ruszcie przez około 10 minut z obu stron.
Serek pokrój w kostkę i włóż w kapelusze pieczarek. Grilluj do rozpuszczenia się sera.