Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso wieprzowe pokroić w kostkę, obtoczyć w mące, następnie usmażyć w rondlu na maśle.
Następnie dodać pokrojoną cebulę, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, szczyptę soli i pokrojoną w plastry marchew.
Wlać około 150ml wody i połowę śmietany, dusić pod przykryciem do miękkości.
10 minut przed zakończeniem gotowania do rondla dolać resztę śmietany wymieszaną z mielona papryką i wsypać fasolkę szparagową.