Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotuj barszcz czerwony WINIARY zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Ciabatty przekrój wzdłuż na pół i posmaruj Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
Na każdej posmarowanej połówce ułóż plastry szynki, salami, kilka listków rukoli oraz pokrojone w paski suszone pomidory.
Serki brie pokrój w plastry i ułóż na wierzchu pozostałych składników. Całość dopraw pieprzem i skrop sokiem z cytryny. Przykryj górną częścią ciabatty.
Ciabatty podawaj z barszczem czerwonym WINIARY.