Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso pokrój w cienkie paseczki i podsmaż na oleju.
Cebulę i pieczarki oczyść, następnie cebulę posiekaj, a pieczarki przekrój na ćwiartki.
Do mięsa dodaj cebulę i pieczarki, i smaż przez chwilę.
Wlej do mięsa 500 ml wrzącej wody i wsyp zawartość opakowania WINIARY POMYSŁ NA... gulasz, a następnie rozprowadź dokładnie.
Duś na małym ogniu około 90 minut.
Na koniec dodaj ogórki pokrojone w paseczki, musztardę i śmietanę.
Podawaj z kaszą.