Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Warzywa oczyść, pokrój w paski.
Na oleju zeszklij cebulę, dodaj pozostałe warzywa i duś, często mieszając.
Wołowinę pokrój w cienkie paseczki i dodaj do warzyw.
Smaż razem około 5 minut.
Dodaj pokruszone kostki Rosołu wołowego WINIARY i szklankę gorącej wody. Duś jeszcze przez około 5 minut.
Dopraw przyprawą MAGGI, pieprzem i papryką.
Mąkę ziemniaczaną rozprowadź w 4 łyżkach zimnej wody i dodaj do potrawy, zagotuj.
Gotowe danie podawaj z ryżem.