Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mąkę wymieszaj z solą, olejem i napojem owsianym. Następnie odstaw ciasto na naleśniki na 30 minut w temperaturze pokojowej.
W międzyczasie wykrój kukurydzę z kolby, pieczarki zetrzyj na tarce, a brokuł drobniutko posiekaj.
Na patelni rozgrzej sporo oleju, następnie dodaj wszystkie warzywa. Smaż przez około 4-5 minut, ciągle mieszając.
Na koniec dodaj pastę WINIARY i smaż jeszcze przez 2 minuty, ciągle mieszając.
Farsz odstaw do wystudzenia.
Gotowe naleśniki napełnij farszem i zwiń w podłużne ruloniki lub złóż w trójkąty.
Możesz je podsmażyć lub od razu podać, podsypując posiekaną kolendrą i czarnym sezamem.