Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kostki bulionowe rozpuść w 1,5 szklanki wrzącej wody.
Kaszę ugotuj w wodzie z kostkami bulionowymi. Ostudź.
Obierz cebulę, posiekaj.
Wymieszaj kaszę z mięsem i cebulą.
Przełóż kaszę do wysmarowanego naczynia do zapiekania. Posyp serem, a na wierzchu połóż wiórki masła.
Wstaw do nagrzanego do 180°C piekarnika. Piecz 30 minut.