Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ziemniaki obierz, umyj i ugotuj.
Kapustę oczyść, cebulę i pieczarki obierz. Wszystko pokrój w kostkę.
Boczek pokrój w paski i smaż na oleju. Dodaj pokrojone warzywa.
Duś około 20 minut. Dodaj sos myśliwski.
Ziemniaki pokrój w plasterki. Całość wymieszaj.
Przełóż do naczynia do zapiekania. Na wierzchu posyp serem.
Wstaw do nagrzanego do piekarnika i zapiekaj 50-60 minut.