Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Obieramy nasze pieczarki. Kroimy je w plasterki lub mniejsze części, zależy jak lubimy.
Kroimy cebulę w półtalarki. Cebulę i pieczarki podsmażamy na patelni.
Przekrajamy nasze bułki. Smarujemy majonezem.
Nakładamy pieczarki z cebulą, szynkę/salami i przykrywamy to plasterkiem sera.
Wkładamy do rozgrzanego piekarnika. Pieczemy do momentu, aż ser stopnieje.
Po wyjęciu polewamy ketchupem.