Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bagietki przekrój wzdłuż i wyjmij z nich nieco miąższu.
W miseczce wymieszaj gorgonzolę z twarogiem, Majonezem i śmietaną. Dopraw solą i pieprzem.
Masę zagęść nieco miąższem z bagietek.
Napełnij połówki bagietek farszem.
Zapiekaj w opiekaczu przez 10-12 minut lub piecz w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 15 minut.
Gruszki pokrój w ósemki.
Gotowe bagietki ozdób kawałkami gruszek i posyp siekanymi orzechami.
Podawaj gorące.