Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ziemniaki umyć, każdego naciąć do połowy i natrzeć oliwą z oliwek.
Następnie zawinąć w folię aluminiową.
Piec około 60 minut w temperaturze 180 stopni.
Twaróg rozdrobnić widelcem, czosnek przecisnąć przez praskę.
Twaróg połączyć z czosnkiem i koperkiem. Dodać śmietanę oraz sól i pieprz, wymieszać.
Upieczone ziemniaki podawać z przygotowanym farszem.