Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso połącz z jajkiem, bułką tartą i szczypiorkiem. Dopraw solą i pieprzem.
Uformuj 4 płaskie zrazy, obtocz w mące i obsmaż na rozgrzanym oleju.
Sos pieczeniowy jasny WINIARY rozprowadź w 300 ml wody i śmietanie, wlej do mięsa, mieszając zagotuj.
Duś 10 minut na wolnym ogniu. Podaj z ziemniakami puree i buraczkami.
Radosław