Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zupę cebulową WINIARY wymieszaj dokładnie z wodą i doprowadź do wrzenia.
Dodaj zioła i gotuj całość około 5 minut. Na koniec dopraw solą oraz pieprzem do smaku.
Ser camembert przekrój na 4 części. Połóż je na papierze do pieczenia i wstaw do rozgrzanego piekarnika z opcją grilla na 5-10 minut, aż wierzch lekko się zrumieni.
Upieczony ser przełóż na talerz z gorącą zupą i posyp świeżym tymiankiem.