Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zawartość opakowania rozprowadź w 500 ml zimnej wody.
Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania.
Gotuj na małym ogniu jeszcze przez 8 minut często mieszając.
Kalarepy oczyść, pokrój w kostkę i podsmaż na maśle.
Wlej 500 ml wody i gotuj przez 15-20 minut.
Wymieszaj z zupą i zmiksuj.
Dopraw solą i pieprzem, a następnie dodaj śmietanę.
Podawaj z grzankami czosnkowymi.