Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kości umyć, zalać zimną wodą, wygotować, a wywar przecedzić.
Warzywa obrać, opłukać, rozdrobnić, dodać do wywaru i ugotować pod przykryciem.
Następnie wywar przecedzić.
Wywar podprawić zasmażką, zagotować i dodać do niego utarty ser.
Makaron ugotować, odcedzić, przelać gorącą wodą, dodać do zupy.
Na końcu dodać zieloną, drobno posiekaną pietruszkę oraz śmietanę.