Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Warzywa oczyść, pokrój w paseczki i podsmaż na oliwie razem z mięsem (mięsa nie rozgniataj, powinny być grudki).
Podlej 3 szkl. wody, dodaj kostki rosołowe i makaron, gotuj około 8-10 minut.
Zupę ogonową rozprowadź w 500 ml wody, dodaj do mięsa i warzyw, gotuj 5 minut.
Do zupy dodaj śmietanę i dopraw pieprzem.