Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bulion rozpuść w 1 litrze wrzącej wody, dodaj filet z piersi indyczej i gotuj 20 minut.
Ziemniaka i marchewkę obierz, pokrój w paseczki i dodaj do zupy.
Gotuj do miękkości warzyw.
Ogórki pokrój w paseczki i dodaj do zupy.
Gotuj kolejne 10 minut.
Wyjmij mięso z zupy, ostudź je i pokrój w kostkę. Wrzuć mięso z powrotem do zupy.
Zupę podawaj posypaną koperkiem.
Roman