Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ziemniaki, marchewkę i pieczarki obierz, a pora dokładnie oczyść.
Mięso, pieczarki, pora, marchew i ziemniaki pokrój w paski.
Mięso podsmaż na oleju około 20 minut.
Dodaj warzywa i duś razem przez 5 minut.
2 łyżki bulionu wołowego WINIARY wraz z 700 ml wody dodaj na patelnię. Gotuj przez 25 min.
Kiełbasę obierz i pokrój w plasterki.
Do zupy dodaj kiełbasę, koncentrat i śmietanę, a następnie zagotuj. Dopraw pieprzem i papryką