Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Listki rzodkiewki dokładnie myję pod bieżącą wodą, odrywając łodyżki i odrzucając uszkodzone egzemplarze.
Na patelni rozgrzewam olej, dodaję pokrojony w talarki por i posiekaną cebulę, po chwili dodaję liście rzodkiewki i duszę około 10 minut.
Dodaję wszystko do bulionu warzywnego i chwilę gotuję.
Gdy zupa lekko ostygnie, miksuję, dodaję śmietanę, doprawiam solą i pieprzem.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Czesławnifpz