Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso mielone obsmaż na mocno rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju aż będzie rumiane.
Dodaj cebulę posiekaną w piórka i podsmaż ją do miękkości.
Dodaj paprykę pokrojoną w kostkę oraz odsączoną fasolę.
Całość zalej pomidorami, dodaj przecier pomidorowy, Kostkę Mięsną WINIARY oraz przyprawy i dokładnie wymieszaj.
Duś pod przykryciem ok. 20 - 30 minut. Podlewając wodą od czasu do czasu w ramach potrzeby.
Podawaj ze świeżą kolendrą i kwaśną śmietaną.
Majson